Prova på flugfiske!

Vi hoppas att detta ska bli början på ett livslångt intresse fyllt med äventyrliga och positiva minnen.

Flugfiskare för minst ett dygn
Det här är ju till och med både roligt och nyttigt!!! Eftersom detta ofta jämförs med avkoppling och yoga. Iallafall fram tills dess att ni bokat någon av vår pontonbåts turer med gäddflugfiske på schemat
 
Dag 1 kl 16.00 Start med kaffe bulle och presentation.
Kl 16.15 prova på flugbindning: Instruktören går igenom grunderna i flugbindning. Deltagarna följer och provar instruktörens tekniker mot morgondagens flugor.
Kl 19.00 Tillval: Incheckning på önskat boende alternativ (vi hjälper er att kostnadsfritt boka önskat boende, middag och frukost om så önskas.) Vi erbjuder då allt från vandrarhem, fint brukshotell eller en natt i mysig tältkåta utrustad med renfällar, golv och kamin.
 
Dag 2 Kl 08.00 kastinstruktioner på gräsmatta vid fiskevattnet. Det innebär att vart efter man känner sig redo går man ner till vår natursköna bruks å (ca 500meter lång) där stridbara ädelfiskar väntar på era kreationer. Fisket går efter regeln Catch and reales. Med undantag för en egenfångad ädelfisk/deltagare.
Kl 10.00 bjuds det på förmiddags macka med kaffe.
Kl 12.30 serveras dagens lunch. Kl 16.00 avslutar vi detta paket om inte förlängning bokats extra. Kast/fiskeinstruktören ingår i paketet fram till lunch och därefter tillkommer 450kr/extra timme
.
Övriga kostnader: Grundkostnad 4 750kr. Samt 950 kr/deltagare för mat och personlig utrustning under arrangemanget. Vi samarbetar med Vision och en lokal fiskebutik så meddela gärna om ni är intresserad av att köpa egen ny eller begagnad utrustning i samband med arrangemanget.
 
 
 
 
Samtliga priser anges inklusive moms och till våra ordinarie avbokningsregler som kan påverkas av boende mm.
 
 

Publicerad: 2013-03-04 12:00