Om oss

Destination Vildmark ska vara det självklara valet för privatpersoner och företag som söker vildmarksupplevelser. 

I dagens ”stressiga” samhälle, som tar mycket kraft och energi, behöver vi platser där vi kan varva ner och hämta ny energi. Platser för avkoppling, lärande och inspiration. Destination Wilderness är just den platsen. Vi skapar inspirerande och utvecklande möten mellan människor och natur. Vi vänder oss till alla som uppskattar vår natur. Allt från strapatser till lite mer lugna aktiviteter. Du bestämmer.

Förutom möten och vildmarksupplevleser förmedlar vi kunskap om naturen. Kunskap om djur, växter och naturens kretslopp och hur allt hänger samman. Kunskap som omsätts i handling, hur vi människor bäst ska förhålla oss till naturen för att leva i samklang.

Vi erbjuder nya arenor för företag. Att svetsa samman arbetsgrupper, där vildmarken lockar till teambuilding, kreativitet och annorlunda miljöer för beslutsfattande. Långt utanför det egna företagets domäner.

Den tysta, rofyllda och orörda naturen, de vilda djuren och de häftiga ögonblicken, att uppleva allt tillsammans med kunniga berättare, endast en timme från Arlanda är det unika som gör oss konkurrenskraftiga.

Destination Vildmark är ett Leaderprojekt och öppet för företag/organisationer som uppfyller vissa kriterier, se denna sida:

/pages.asp?PageID=7104